"Anderlecht is zondag nog geen kampioen"

"Anderlecht is zondag nog geen kampioen"

vier-nul · 2024-05-14

De titelkoorts stijgt, ook in vier-nul. Union is zo goed als uitgeschakeld voor de titel, dat is de conclusie. Het voordeel ligt bij Anderlecht, dat nu aan een punt tegen Club genoeg heeft om op de slotspeeldag het lot helemaal in eigen handen te houden.
En dat is maar goed ook, denken Jarno, Marc en Frank. Want echt geloven in een zege van Anderlecht tegen Club doen ze niet. "Anderlecht is zondag nog geen kampioen", klinkt het haast in koor. Marc is vooral benieuwd hoe coaches Hayen en Riemer het zullen aanpakken in de sleutelmatch.
Naast de titelstrijd wordt ook het veelbesproken vertrek van Wouter Vrancken bij Racing Genk besproken. "Het is bizar hoe z'n management de situatie heeft aangepakt. Van een slechte timing gesproken."
Ook Gent verandert na dit seizoen van trainer. Het werpt de vraag op: 'Wat doet Hein Vanhaezebrouck straks?'
Als uitsmijter nemen Aster en z'n gasten ook de deconfiture van Antwerp en de malaise bij Standard onder de loep.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

vier-nul

vier-nul is de voetbalpodcast van VTM, waarin 4 voetbalkenners elke maandagmiddag het voorbije voetbalweekend bespreken: VTM-sportgezicht Aster Nzeyimana strooit er met voorzetten, analist Marc Degryse goochelt met scherpe meningen, ex-keeper Frank Boeckx countert met zijn voetbalkennis en verhalen uit de kleedkamer, en voetbaljournalist Jarno Bertho werkt af met zijn unieke feitjes.

  • Aantal afleveringen: 28
  • Laatste aflevering: 2024-05-27
  • Sport Voetbal

Waar kun je luisteren?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afleveringen